Kompressionsstrumpor

Idag hade jag på de nya kompressionsstrumporna och peppar, peppar, ta i trä, så verkar de fungera. De är så stela och svåra att få på så det tar nog några dagar innan man får till det riktigt med dem. Det blev lite gropar vid knät men faktiskt inte så farligt vid foten. Men dessa är ju oxå sydda så där är riktigt vinklad fot och inte nästintill raka. Det gjorde att när man böjde foten för varje steg blev det överflödigt tyg som tryckte in i huden och gjorde stora gropar som gjorde jätteont. Efter att ha testat i två dagar hade jag så ont på fotryggen på vänster fot för där har jag den vattenfyllda "bullen". Det har inte gått över och det bränner och gör ont i den fortfarande. Det är inget roligt alls.
Nu får jag hålla tummarna att dessa här nya blir bra. Då kan jag beställa nya den 27 när det dags att visa upp dem på lymfödemmottagningen igen.

Det bästa är klistret som jag fick, här klistras hej vilt och det är som sagt jäkligt klistrigt,  man har klister på armarna med. Detta skulle jag haft för länge sen, för det gjorde att de äldsta strumporna som är för stora sitter på plats i alla fall och jag slipper "korven" i knävecket. Ni som har problem med kasande strumpor, det kan inte sägas för många gånger: På dem att få klister, det kan hjälpa superbra. Obs, ta inte fel på klistret och Roll-on deot :) Det blir inget bra:)

Tillägg: idag, dag 2 verkar det som om de fortfarande fungerar, ta i trä.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0