Pumphörna

Nu kan jag sitta i köket och pumpa för det blev en perfekt hörna över. Här har jag fått min nya pump med blå stövel. Den gamla har jag skickat till Norrland för där får de inte låna några alls. Jag hade tur för jag fick en med hem efter intesivbehandlingen i Lund.
Nu slipper den stora fotöljen stå i tvrummet och ta plats. Det blev mycket luftigare och mer lättstädat där inne nu. Där sitter jag nu och masserar mitt vänstra ben i drygt 30 minuter varje dag. De dagar då min man är ledig har jag en enorm lyx, jag kopplar upp mig och han kommer med frukost till mig, inte på sängen men på pumpen :)
Vovvarna är väl vanda för när jag stänger pumpen och kopplar loss mig har jag tre trallande jäntor som är helt uppspelta och vill gå runda. De vet så väl hur det går till. Räcker att jag böjer mig ner för att stänga så sitter alla tre och stirrar på mig. Att snabba på nu mamma så vi kommer iväg nån gång!
Jag hade aldrig klarat min dag utan min pump, trist och erkänna men den är min bäste vän.

Efterlysning: Finns det någon som har reservdelar över till den gamle, pumpen, Flowpress med oranga stövel, tre kopplingar, så hojta till. Den slutade tillverkas för nästan 10 år sedan och t o m fabrikanten i Limhamn har gjort av med allt det gamla. Min gamla pump är väl fungerande men plastkopplingarna spricker när de blir för gamla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0