Rabarber på grillen

Nu är det snart rabarbertider och även dags att damma av grillen. Vi önskar oss alla en bättre grillsommar i år. Vi grillade nog bara tre gånger ifjol. En av gångerna gjorde jag detta rabarberrecept att ha till köttet, bara sååå himla gott. Rekommenderar det varmt och kul att våga prova nåt nytt. Går säkert bra att utesluta nötterna om du är allergisk. Själv fick vi vara utan granatäpplet då det inte fanns några i affären.

Salt kött möter syrlig rabarber

Svårighetsgrad: Medel
  • Tillagningstid: Under 30 min
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

     

    1. Tänd grillen.
    2. Skär kasslern i 1 cm tjocka skivor och rabarbern i 3 cm långa bitar. Dela granatäpplet.
    3. Grilla kasslern, granatäpplet och rabarberbitarna i ca 5 min.
    4. Blanda rabarberbitar, kärnor från granatäpplet samt honung, nötter och peppar.
    5. Servera kasslern med rabarbern, bakad potatis och gräddfil.

     


    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0