Provsmakning på Willys

Förra veckan hamnade jag mitt i Willys provsmakning. Detta var vad som bjöds på denna dag. VI älskar rökt lax och snabba middagar. Våga prova vet ja! Ni kommer att bli positvit överraskade att nåt så enkelt, kan bli så gott.

Hitta fler recept på http://www.philadelphia.se

Krämig tagliatelle med rökt lax och citron
Krämig tagliatelle med rökt lax och citron
Förberedelsetid
5 minuter
Tillagningstid
15 minuter
Portioner:
4
Betyg:12345
-Markera stjärnorna för att sätta betyg
Facebook

Ingredienser

  • 200 g sockerärtor
  • 250 g tagliatelle (färsk eller torkad)
  • 200 g Philadelphia Naturell Light 12%
  • 2 msk mellanmjölk
  • msk saften av en halv citron
  • 125 g rökt lax (tunt skivad)
  • nymald svartpeppar

Instruktioner

Koka sockerärtorna i lättsaltat vatten i några minuter. (De ska ha mjuknat lite men fortfarande vara spänstiga).
Koka sedan pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Blanda Philadelphia-osten med mjölken och citronsaften i en kastrull. Värm försiktigt under omrörning – det ska inte koka.
Blanda den nykokta pastan med såsen.
Lägg i den rökta laxen och sockerärtorna och smaka av med nymald . peppar. Servera genast!
Näringsinformation
TypvärdenPer portion
Energi1419.5kJ / 339.0 kcal
Protein22.0g
Kolhydrater40.0g
varav socker3.0g
Fett11.0g
varav mättat fett6.0g
Fibrer1.0g
Natrium*0.8g
*motsvarar salt2.0g
Receptfinnare

Receptsök

Hundratals enkla och goda recept

Senast sökta recept

Senast sökta recept
© 2012 Kraft Foods Nordic – All rights reserved

Kommentarer
Postat av: Viktor Blomqvist

Såå supergott detta var

2012-02-29 @ 21:28:45
Postat av: H

Hej! Jösses vilken härlig blogg du har! Underbart kök ni skapar! Gillar den stilen!

2012-02-29 @ 22:51:00
URL: http://www.vardagsprincessan.blogspot.com
Postat av: Kraaam/Åsa

Haha, lite lustigt att jag precis tipsat en bloggare om lax och philadelpiaost fast i ugn :-)

2012-03-13 @ 10:03:13
URL: http://kraaam.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0