18 och 19 december och en stulen brevlåda

18 december var Jonny och hämtade sin syster Gittan och hennes sambo Bengt. Vi åt varma sillmackor och som vanligt var de jättegoda. Till efterätt hade jag gjort en busenkel tiramisu. Det var första gången jag gjorde den och det blev bara så gott.  Det blev en trevlig kväll med snön som vräkte ner.
mellan 18.00-19.30 satt vi i köket sedan flyttade vi oss in till storarummet, mot baksidan. Vi var alltså hemma hela kvällen, plus att Gittan röker och gick ut på trappan några gånger. De tog taxi hem vid 00.15, efter det tog Jonny, Zobia runt kvarteret en sväng. Döm om hans förvåning när han kom tillbaka, Ingen postlåda! Att de hann med att stjäla den för vi hade ju rätt bra koll ändå, tycker jag.
Putsa väck och inte har vi hittat den heller.
Någon dag senare pratade vi med en granne lägre bort på gatan och deras brevlåda var också borta. Jäkla ungar som inte kan låta nåt vara. Har en misstanke men, men.

19 december kom min bror och hans fru hit. Det var väldigt trevligt för vi hade inte setts på flera månader. Fy, fy när vi bara bor 3 km från varandra. Då åt vi räkmackor eftersom de inte gillar sill.
Vi såg finalen på dansbandkampen sen fick de åka hem. Vägarna hem till dem är inte de bästa i snöväder så kvällen blev inte så lång.
Måste ses snart igen.


Kommentarer
Postat av: Ida

Synd dem skulle sno brevlådan. Det är ju inte ens en dyr grej att köpa. folk är mysko.

2010-01-04 @ 20:57:02
Postat av: Pia

Ja, håller med. Inget att göra sig till tjuv över.

2010-01-04 @ 21:54:30
URL: http://sobban.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0