Lillejulafton

Lillejulafton gjorde vi som vi alltid gjort, sen 1983 i alla fall. Åt kinamat på Long Shing i Ystad. Det var vi, Pontus töserna med respektive och Jonnys föräldrar. Det var jättegott och vi blev proppmätta. Efteråt körde vi hem till oss och i år hade Sara intruducerat julklappspelet för oss. Hon fixade presenterna i år eftersom det blev så sen påkommet, nästa år köper vi själv.
Spelet var hur kul som helst o vi skrattade hela tiden. Sara berättade att en av paketerna var kanske om man bodde själv.

Först måste ju alla presenterna bli utdelade. Slå en etta eller sexa.Vi slog och vi slogDet tog en himla tidDå var det dags att sno paketer från varandraDenna paketen vill alla ha, för den var störst
När klockan ringde var det Pontus som hade den.
Den innehöll:Den grejen som passade honom sämst. Efteråt bytte vi presenter så att alla blev nöjda. Detta var första året på en mycket trevlig tradition.


Kommentarer
Postat av: Linda

Och detta var första året UTAN julklappsspelet för mig :-(. Visst är det kul!!!!! Roligt att du började skriva lite i bloggen och foton livar alltid upp.

2010-01-03 @ 16:10:13
URL: http://kanariebloggen.blogg.se/
Postat av: Ida

Gud va kul det var :O) Ska bli skoj att göra om det, synd bara de är ett år till nästa gång.

2010-01-04 @ 20:55:18
Postat av: Pia

Tiden blir sååååå låååång

2010-01-04 @ 21:54:56
URL: http://sobban.blogg.se/
Postat av: Anonym

Detta ska bli en tradition =D

2010-01-26 @ 22:28:56
URL: http://saraeleonore.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0