seans

I dag har jag bokat in oss på storseans på Loveits invigning av nya lokalerna. Så söndagen den 2 maj ska vi gå på både seans och en föreläsning om hur man kan förändra sitt liv.
Hade även meilat mediet Eva Olsson i Staffanstorp om en hemmaseans men hon kunde boka in oss nästa vår. VI vill NU.
Seansen för 14 dagar sen var bara så häftig. T o m Jonny går mot de omvändas skara, och det mina kära vänner är något ofattbart.
Eva var bara så klockren i sina meddelanden. Det var min far som kom och hälsade på. Bilen bankar, en två-decimeters list är inte uppsatt i storarummet, jag har ont i ryggen och pekade precis var jag har ont.
Vi har inte bara en utan flera hundar som skäller och det tyckte min far inte om. Det irriterade honom. Jonny ska inte ge upp utan få ett annat jobb. Ät innan det större kalaset till hösten så ni slipper gå på makkadonkan när vi åker hem. Mitt i prick alltså!!!!
Farmor kom med och hälsade på och det var kul, för vi bodde i våningen över farmor och farfar när jag var liten.
Jag var hos dem varje dag och farmor lärde mig att läsa innan jag började skolan.
Mitt största intresse än idag för har du en bok är du aldrig ensam.
Ifjol i april var jag hos ett medium här i byn och det var hon som sade åt mig att jag har healinghänder. jag tackar Jane för att hon ville initiera mig i reiki ett och två. Grunnar på vad jag kan göra för dig. Jag är så tacksam. Under tiden jag skriver detta börjar det lukta rök här och jag är hundra på att det är min far som står och tjuvläser över min axel men det får han göra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0