Det var en gång...............

Nu har jag träffat Nina Hoppe, för att bilda en skrivargrupp. Hon får vara fröken" och jag hjälpreda. Hon är skådespelerska inom teatern. Skriver manus till olika uppsättningar genom kyrkan. Som jul och påskspel. 

Lläste i kyrkobladet att det finns en poesigrupp på äldreboendet i byn och tänkte att jag behöver få igång skrivandet igen. Skall hjälpa en tjej med en bok och jag har blivit lite rostig. Poesigruppen var inget för mig förstod jag men Nina tyckte det verkade kul med en skrivargrupp för byns byrålådskrivare.

Då jag har gått på flera skrivarkurser innan, bl a på Tomelilla folkhögskola, träffades vi hos Nina och diskuterade olika skrivövningar man kan ha till sin hjälp.
Det var så länge sen jag tittat på vad jag skrivit att jag blev alldeles förvånad hur bra jag faktiskt var på att skriva. Om jag får säga det själv. Vissa texter hade jag alldeles glömt bort. Läste en för min man igår och den var lite töntig men himla rolig. Vi skrattade gott åt mitt försök att förvandla Polyfemos till nutid.

Vi får lov att hålla till i församlinghemmet och det kostar ingenting.
Nu håller vi tummarna för att det hör av sig några intresserade.  
Annons kommer i nästa kyrkoblad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0