Smulan

Äntligen har jag ett foto på busfröet Smulan. Det är vår hund Myrras lilla dotter som är fyra månader. Hon är nästan alldeles svart och så liten och pyttig men en buse av stora mått. Hon älskar att bita i byxorna när man kommer dit och hon skäller och hoppar. Tar nästan rätt på husse och matte.
Hon är duktig att gå i koppel och då hon bor här tvärs över gången hör hon när vi öppnar vår dörr, då kommer hon springande i full karriär och vill prata med mamma. I början var Myrra helt galen och seglade över staketet och skulle in till sin bebis men nu tycker hon att Smulan är lite besvärlig så nu räcker det med lite bus då och då. Väntar på vackrare väder så de kan busa riktigt mycket i trädgården. Tyvärr får Zobia och Zita stanna hemma för de tycker Smulan är ett bråkigt och besvärligt barn så de gillar henne inte alls. De morrar och skäller på henne så då får man inte följa med. Inte roligt med två sura tanter som lägger sig i leken och ska uppfostra.
Så här fin kan man vara när man har tid att stå stilla en sekundEn pyttetjej med massor av klös, en riktig busa.Mamma Myrra


Kommentarer
Postat av: Sara

Sötishunds!

2011-01-28 @ 11:21:08
URL: http://saraeleonore.blogg.se/
Postat av: Kerstin

SÖTNOSAR!

2011-01-29 @ 14:36:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0