Manuell lymfmassagelektion

Idag var jag tillbaka på lymfödemmottagningen i Lund. Skillnaden idag var att denna gången var Jonny också med. Detta för att lära sig massera här hemma. De utför inte detta i Lund utan det är pump och kompressionsstrumpor som gäller här. Jonny fick även veta mer på djupet vad som gäller för min sjukdom. Lite hur lymfsystemet fungerar och vad som händer i mina ben. Det kändes väldigt bra så nu får vi se hur det går att massera här hemma. Med allt som jag ska göra nu om dagarna plus allt som jag ska göra i höst är det ett heltidsarbete.
En oerhört stor och jättejobbig grej är vikten. Där erkänner jag att jag sticker huvudet i sanden och tar en kaka till. Eller ett choklad för den delen. Detta påverkar mina ben och jag MÅSTE ner i vikt.
Skall även försöka ha stödstrumpa på, på natten, det går bra med en gammal för att utvärdera om måtten minskar på fot och vad. Även ha dubbla strumpor på dagen men när det blir lite svalare.
Intressant att se vad resultatet blir.

Kommentarer
Postat av: monali

Jippi uppdatering ;-)

Jag behöver också gå ner i vikt, inte roligt älskar ju mat ;-)

2012-08-12 @ 17:01:50
Postat av: Anonym

Vilken fin blogg, kul att följa , jag skriver inte direkt om kottens ben, men även jag bloggar lite , så har du tråkigt ngn dag kan du titta dit en runda jue :) Pyris.blogg.se

2012-08-14 @ 18:04:25
Postat av: Pyret

Vilken trevlig blogg du har :)

2012-08-15 @ 07:42:01
URL: http://pyris.blogg.se
Postat av: Birgitta Johansson

Så jobbigt med dina ben! Hoppas det blir bra med massagen och att du ska klara att gå ner i vikt.

Jag är snart klar med min viktminskning nu, jag är överlycklig för det! Jag använder Viktväktarna Online, ett toppenprogram. Tre kompisar har gått med och lyckats.

Ta och läs om det (googla), det är så himla bra att kunna sitta hemma och sköta allt och inte behöva springa på möten! Enkelt är det också :-)

Hälsa alla! Ska försöööööka komma ner till Skåneland snart!

Kramar
/Gittan

2012-08-24 @ 00:05:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0