Intensivbehandling

Idag har jag börjat min intesivbehandling och den kommer att pågå hela veckan. Jag får åka sjukresa till Lund varje dag och ligga i en pulsator och få massaerat benet, som sedan blir lindat. Man känner sig lite stel och orörlig just nu men annars går det rätt bra. Man blir bara så himla trött av det. Funderade på det här med duschning och jag kan göra det där, så det blir in och tvaga sig på onsdag, när jag kommer in tidigt med bilen. Tis, tors och fre blir det till att hasta in och rätt i pumpstöveln. Vi hade inte riktigt så högt tryck som de brukar ha för jag får rätt ont av det. Det känns som om det sitter ett skruvstäd runt skelettet inuti foten, svårt att förklara. I morgon skall jag få se på en nyare modernare pumpstövel och undrar om den skulle kunna fungera till min pumpa jag har hemma? Den jag har här hemma fungerar ju ännu men dragkedjan i stöveln går upp emellanåt så jag är lite rädd att det ska sturla, den är ju rätt omodern den utrustningen jag har.
Ska bli intressant att se hur det hela utvecklar sig.

Sedan har vi diskuterat lite olika saker t ex få tala med någon som vet mycket om det här med rosfebrar, vilket jag har haft rent för många av.
Ska även få andra kompressionstrumpor för de jag har till vänster ben bara kasar ner i knävecket och det gör jäkligt ont när man går.
Fortsättning följer........

Kommentarer
Postat av: Gittan

Vilka bestyr du har med dina ben, det låter så himla jobbigt! Så jättesnyggt ert kök blir och skönt att Myrra är hemma igen :-)

Ha det så bra med allt!

/Kramen

2012-02-27 @ 17:20:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0