En superförkyld mormor

Idag är en riktig skitdag. Jag skulle varit iväg på flera ställen men får stanna hemma och vårda min förlylning. Har inte riktigt fattat ännu att jag är en mormor.

I lördags 21 januari 2012 blev jag mormor till en liten pojke som vägde 4100g och var 54 cm lång, allsåledes en stor pojke.
Jag och blivande farmor var med och stöttade på förlossningen men de sista två timmarna väntade vi spänt ute i väntrummet. Vi kom dit 03.00 på morgonen och kl 15.13 är så lilla gossen född.
Förlossningen var inte utan komplikationer så det har varit en väldigt orolig tid men nu går det framåt som tur är, steg för steg. Lilla mamma fick både nytt blod och blodförtunnande och lilleman fick lunginflammation. Plus att det var en massa annat tröttsamt.
Han är så ljuvligt söt, säger en partisk mormor, som bara längtar tills hon får snusa på bebis. Men det får bli när jag blir frisk igen.

Köpte jeans, vit skjorta med tillhörande sidenslips och en marinblå pullover med harlequinrutor i rött och grått. Köpte även ett par ljusblå sockar där det stod Born 2012 på. Bara så söta. Jag och moster Sara rännde runt i affärerna i Ystad och fick verkligen behärska oss för att inte göra slut på hela lönen. Han ska ha detta på när han blir fotgraferad på webbisar, bb:s hemsida för de nyfödda. Kul.

Kommentarer
Postat av: Ida

Fint skrivit, blir helt rörd. Kan inte fatta man har en liten son nu.

2012-05-01 @ 15:24:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0