Sjukgymnasten och sjuktaxi

Jag kan inte fatta att jag verkligen ska in till sjukgymnasten och att jag skulle varit där idag! Som sagt så är jag så himla förlkyld att jag inte orkar nåt. Att jag sitter här är för att jag måste vara uppe lite och göra nåt litet så jag kan sova i natt.

Jag blev också beviljad sjuktaxi och det trodde jag aldrig. Har även blivit beviljad att få specialgjorda inneskor. Det känns bra när man måste upp och ner i källaren för att t ex, duscha, tvätta, elda i pannan och lite annat. Man är där nere några ggr om dan. Nu slipper jag slita på sandalerna, de är jättebra och jag är så rädd om dem. De behöver i alla fall vara hela över denna sommaren. Det är så många andra skor jag behöver. vår-höstskor så jag slipper jympadojjorna som sitter som en järnhand runt foten, så går man för länge är man rent bedövad i fötterna. Mina vinterkängor blev jättefina. Severino Zia på Zia-design är bara så bra.

Nu väntar jag på en ny tid till sjukgymnasten och måtte det bli snart för jag behöver nya stödstrumpor, de långa jag har nu bara kasar och lägger sig som en hårt stekt korv i knävecket och skaver, gör ont och när man får av dem är det nästan ett sår och det kliar nåt infernaliskt. Inte roligt alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0