Rosfeber i VÄNSTER ben

Nu kommer det att komma inlägg från lite äldre datum.  Nu 2012 när det var advent blev det en massa spring i trapporna. Upp på ovanvåningen och ner i källaren. Detta för att jag hade mina julsaker på olika ställen efter att vi flyttat. Nu ligger allt i samma garderob. För så här funkade det inte. Blev så ledsen och faktiskt jätterädd om jag ska vara ärlig, för efter detta fick rosfeber i VÄNSTER ben!!!! Något jag aldirg haft förr. Det är alltid i höger ben efter ett läckage
Bara att konstatera att upp och ner i trapporna några gånger funkar inte för mina ben.
Det blev en kur Dalacin, som gudskelov tog kål på det, plus vila, vila och åter vila. Efter det har det inte blivit ett enda besök på gymmet och idag är det den 16 april 2013! Jag skäms men varken vädret eller orken har varit på topp. Nu är det vår igen och måste ta mig i kragen och försöka komma igång med mina promenader. Om inte annat är här tre små vänner som vill följa med.

De där benen

Som ni har märkt har jag inte alls varit på hugget med mitt bloggande. Vet egentligen inte varför det gått så trögt. Har frågat mina lymfvänner i facebookgruppen vad de tyckte och fick mycket positiv respons för att fortsätta.
Det har kommit en ny kille som medlem i gruppen och han har funderingar på att skriva från den anhöriges sida och det är en väldigt bra tanke. Blir det här på¨min blogg kan kanske min familj bolla med sina erfarenheter och på så vis får vi verklingen in den värkliga verligheten.
Vad tror ni andra om det?
 
 
 

Kyckling med saffransris och mandelsås

Tänkte för en gångs skull slänga iväg ett inlägg:
 
 Kycklingfilé med saffransris och mandelyoughyurt
 
Sök denna middag på ICAs hemsida. Rekommenderas varmt för er som inte är mandelallergiker. Det var jättegott och kommer att lagas flera gånger i the Nilssonska palatset. Hittade det i Ica supermarkets reklamblad. Tyvärr kunde jag inte kopiera receptet utan ni får leta upp det själv.
 
Smaklig spis.

RSS 2.0