Matbloggande igen

Fick ett trevligt meil idag från hittarecept.se. De undrade om jag ville bli länkad från deras sida och det tackar man inte nej till. Är bara rädd att det inte fungerar för detta är ju ingen renodlad matblogg. Jag älskar nya recept och även den klassiska husmanskosten. Man står med ett ben i vart läger så att säga. Dels med all den gamla beprövade maten och med allt det nya och alla nya ingredienser som finns idag. Jag får ofta inspiration från provsmakningarna i butikerna, så många gånger har jag kopierat recepten från de olika företagen.
 
Men frågan är nu om man kan vara med när man skriver om sitt liv här allra längst ner i vårt avlånga land om vår husrenovering, mina hundar, Toddemannen mitt älskade första barnbarn och allt annat som svischar förbi.

En stor del av min blogg handlar om min sjukdom då den är så pass ovanlig att många inte ens vet om att den finns. Att fast vi bor i samma land har oerhört olika vård beroende på var vi bor. Hur jobbigt allting är ibland. Hur mycket denna hatade sjukdom sätter käppar i mitt livs hjul. Jag gör det även för att andra med samma sjukdom ska hitta min blogg och se att jag är inte ensam om det här, det finns fler. Det var så jag själv upptäckte att jag inte var ensam när jag en dag för 2 år sen satt och googlade runt och hittade en blogg hos en tjej  i norra Sverige som har blivt en mycket kär vän.
 
Vi får se hur det går. Blir det inget fortsätter jag att matprata ändå för alla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0